Serre aanbouw

Als je een groter keuken, eetkamer, woonkamer of gewoon extra ruimte wil kun je kiezen voor een serre aanbouw. Met een serre kun je betaalbaar extra ruimte laten bouwen.

Veel mensen kiezen ervoor om hun woonkamer, keuken of eetkamer te vergroten. Dit doen ze door serre aanbouw waardoor de ruimte groter word. Het fijne van serre aanbouw is dat het al binnen een maand gedaan kan zijn en het geeft ook minimale overlast. Bovendien is het veel goedkoper dan de hele huis verbouwen. Van een serre aanbouw kun je maken wat je zelf wil.

De eerste stap voor een serre aanbouw is een offerte aanvragen. De aannemer komt dan langs om naar de woning kijken. De aannemer zal ook naar de bestaande constructie kijken van waar de serre aanbouw moet komen. Na het bekijken van de woning en bespreken van de wensen voor de serre aanbouw kan die een offerte opmaken.

Bij de offerte word er meestal ook een offerte gemaakt zodat je kan zien hoe de serre aanbouw eruit komt te zien. De meeste bedrijven maken het ontwerp van de serre aanbouw met de computer. Dit gaat namelijk sneller en ze kunnen op deze manier vaak het ontwerp vrijblijvend aanbieden.